Care Invest van Generali Belgium. Gemakkelijk investeren in Belgisch vastgoed, iets voor u?

Sterke punten van dit product

 •  Care Invest = fonds van rusthuizen in België => onafhankelijk van de beurs !
 •  Aantrekkelijk rendement => Huurinkomsten + meerwaarde vastgoed = Rendement 5,45% op jaarbasis
 •  Zeer tastbaar – 5 rusthuizen in België (3 in Vlaanderen en 2 in Wallonië)
 •  Beleggen in vastgoed zonder zorgen en administratieve rompslomp
 •  Kan afgesloten worden reeds vanaf € 50 in de maand, fiscaal of niet-fiscaal

careinvest2Sparen via een spaarboekje brengt momenteel weinig op. De huidige intrestvoeten liggen zelfs lager dan het inflatiepercentage. Ook beleggen op de beurs geeft geen zekerheid: uw investering kan van vandaag op morgen sterk in waarde dalen. Investeren in immobiliën biedt daarentegen heel wat voordelen. Wilt u investeren in vastgoed, zonder zorgen en administratieve rompslomp?

Misschien is een investering in de gezonde sector van de Belgische rusthuizen dan wel iets voor u… Via Care Invest kunt u makkelijk en zonder zorgen investeren in de gezonde sector van de Belgische rusthuizen.

Generali stelt met Care Invest een innovatief product voor dat in Belgisch vastgoed belegt.

Care Invest biedt meerwaarde ALS:

 1. U denkt op lange termijn. Care Invest belegt in verschillende Belgische rusthuizen. Hierdoor profiteert u op lange termijn van de stijgende vraag naar vastgoed van rusthuizen. En die vraag zal blijven stijgen, want in 2050 zullen er 3 keer meer gepensioneerden zijn dan nu.
 1. U wenst stabiliteit. Deze investering in Belgische immobiliën is niet gelinkt aan de beurs. Met Care Invest kiest u dus voor een stabiele investering.(belegging in risicoklasse 1 (van de 6 klassen waarbij 1 minst risicovol is) 
 1. U wilt advies van experten. Care Invest wordt beheerd door de experts van Generali, één van de toonaangevende Europese vastgoedbeheerders. Generali beheert 28 miljard euro activa in de vastgoedsector: qua expertise kan dat tellen. Generali is top 3 in europa.
 1. Nog andere goede redenen .
 •  U zoekt een beter rendement dan spaarboekjes? Care invest had gemiddeld 5% opbrengst de laatste 3 jaar (fonds opgericht in 2012, opbrengst niet gewaarborgd naar de toekomst).
 • En uw geld is steeds beschikbaar.
 • En u zoekt een  belegging met het oog op successieplanning.
 • En u zoekt een belegging ZONDER Roerende Voorheffing 25% .
 • En u zoekt een belegging in vastgoed zonder de zware financiele inspanning (dure aankoop, dure registratiekosten …) en zonder de kopzorgen (van oa lastige huurders, slechte betalers …).

Met Care Invest kan u  in uw eigen tempo, al vanaf 50 € per maand, beleggen.

Elke investering moet weloverwogen zijn, neem daarom gerust contact op met ons kantoor!

 

Care Invest is een tak 23-levensverzekering van Generali Belgium nv. Voor bijkomende informatie, nodigen wij u uit om de financiële infofiches te raadplegen die beschikbaar zijn bij uw makelaar en op www.generali.be/care-invest.

Meer weten? Contacteer ons of raadpleeg volgende documenten